Carte

Les entrées
12€ Tarte fine de Sardines à la provençale Fine tart of sardines on tomato sauce
14€ Cassolette de 12 escargots de Bourgogne Twelve snails of Burgundy
Les Plats
17€ Poisson du Jour grillé, sauce Vierge Fish of the day grilled, olive oil sauce
  Poissons sur commande : Grenouilles, Turbot, St Pierre, Daurade, Homard … Fish of the day grilled, olive oil sauce
21€ Magret de canard entier, aux airelles Duck breast, cranberries sauce
22€ Filet de bœuf grillé, crème de cèpes Beef tenderloin grilled accommodate to ceps cream sauce
Les Fromages
4€ Faisselle : crème, coulis de fruits rouges ou miel Cottage cheese with cream, raspberry sauce or honey
4€ Cervelle des Canuts Salt cottage cheese with fresh herbs and shallots
6€ ½ Saint Marcellin Half regional cow cheese
Exemple Dessert
6€ Tarte fine aux pommes Thin apple pie
6€ Tarte aux pralines Lyonnaises Red sugared almond of Lyon cooked in a tart
6€ Gaspacho de fraise Strawberry gaspacho
6€ Mi-cuit au chocolat noir et à la fleur de sel Semi-cooked dark chocolate cake
6€ Coupe de glace Ice cream
6€ Crumble aux pommes et au speculos Apple crumble and speculos
8€ Café ou Thé Gourmand Tea or coffee served with different sweets